Fluweelzacht, licht en romig, dat is deze bloemkoolsoep. Lekker simpel en heerlijk bovendien!

Ingrediënten (4 personen)
400 gr bloemkool
1 ui
1 teentje knoflook
250 ml (kippen)bouillon
1 takje rozemarijn
Peper en zout
Olijfolie
"Maak voldoende en vries in, zo heb je altijd wel een lekkere lunch snel op tafel gezet."
Bereiding
Pel en snipper de ui en hak de knoflook en rozemarijn fijn. Fruit dit aan in olijfolie. Snij de bloemkool in stukjes en was deze. Voeg ze bij de uien en bak mee. Voeg de bouillon toe en breng de bloemkool aan de kook. Laat dit voor ongeveer 10 minuten zachtjes koken zodat de bloemkool gaar is. Pureer de soep glad met een mixer. Breng de gezonde bloemkoolsoep op smaak met peper en zout.
Eet smakelijk!
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Kommentare