top of page

Courgetti met gegrilde wintergroenten en geitenkaas

Els

Een slank alternatief voor wie dol is op pasta? Courgetti! Heerlijk in combinatie met seizoensgroenten en geitenkaas.

Ingrediënten (2 personen)

1 courgette

0,5 sjalot

1 teen knoflook

150 gr wortelen met loof

150 gr pastinaak

125 gr kastanjechampignons

1 rolletje geitenkaas

0,5 el tijm

Olijfolie

Verse bladpeterselie

Peper en zout


“Varieer met andere wintergroenten zoals pompoen, knolselder, raapjes,..."

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Maak de wortelen en de pastinaak schoon. Laat wat van het groene loof eraan, halveer de wortelen en de pastinaak in de lengte. Borstel de kastanjechampignons schoon. Leg alle groenten op een met bakpapier beklede bakplaat en strooi er tijm, peper en zout over. Sprenkel er royaal olijfolie over en zet 25 minuten in de voorverwarmde oven. Snij intussen de courgettes met een spiraalsnijder of mandoline in tagliatelle. Pel en snipper de sjalot en de knoflook. Fruit de knoflook en de sjalot in een grote pan of wok. Voeg de courgetti toe en roerbak de sliertjes beetgaar. Spoel de peterselie, laat drogen en hak fijn. Snij de geitenkaas in plakjes. Verdeel de courgetti over borden, leg er de geroosterde groenten bij en werk af met de plakjes geitenkaas en gehakte kruiden.



Bron: dit is een recept van Libelle Lekker.

21 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentários


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page