top of page
Els

Gebakken vis met romige spinazie, tomaatjes en olijven

Ik hou van gerechten waarbij je alles in 1 schaal of pot gooit. En dit simpel gerecht van Pascale Naessens is er zo eentje. Superlekker, zomers en het vraagt weinig werk..

Ingrediënten (2 personen)

2 visfilets (schelvisfilet, pladijs, tong, heek... kies je favoriet!)

60 g olijven (je lievelingsolijven)

300 g kerstomaatjes

300 g spinazie

150 ml alpro cocos

5 g ras el hanout

gedroogde tijm

Schelvisfilet, pladijs, tong, heek ... Allemaal lekkere vis uit onze Noordzee. Zijn je kinderen niet zo gek op vis? Bak er dan een stukje kipfilet bij."

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de spinazie fijn en leg ze in een ovenschaal. Halveer de kers- tomaatjes en leg ze op de spinazie. Voeg de olijven toe. Kruid met peper, zout en gedroogde tijm.

Giet er de kokosmelk over. Zet 20 minuten in de oven. Wrijf de visfilets in met de ras el hanout en bak gaar in olijfolie. Kruid met peper en zout. Schik de vis op de groenten en serveer in de ovenschaal.



Bron: dit is een recept van Pascale Naessens.

89 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Slasoep

Comments


bottom of page