top of page
  • Els

Italiaanse zoete aardappeltortilla

Dit eenpansgerecht met maar 6 ingrediënten brengen we op smaak met olijven en oregano. Makkelijk, snel en superleuk om te maken.

Ingrediënten (2 personen)

2 flinke zoete aardappels

1 halve courgette

10 zwarte olijven

6 kerstomaten

4 eieren

2 tl gedroogde oregano

“Een Mediterraans gerechtje met een Italiaanse twist."

Bereiding

Schil de zoete aardappels en snijd ze in dunne plakjes. Snijd de courgette in stukjes en halveer de olijven en kerstomaten. Verwarm een scheut olie in een pan en bak hierin de zoete aardappel in zo'n 10 minuten goudbruin. Voeg de laatste 3 minuten de courgette toe en bak mee. Klop ondertussen de eieren los en roer hier de oregano, kerstomaten en olijven doorheen. Breng op smaak met peper en zout. Giet het mengsel over de zoete aardappel en de courgette in de pan, dek af met een deksel en bak in zo'n 10 minuten gaar op laag vuur. Snijd in punten en serveer!



Bron: dit is een recept van 2 healthy foodbloggers ChicksLoveFood.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page