Wie verlangt naar de zon, kan dit zuiders en gezond recept al eens uitproberen in de winter.
Ingrediënten (1 personen)
1 kalkoenlapje (+/- 100 gr)
1 el verse peterselie
1 wortel
0.5 tl tomatenpuree
1 takje verse salie
0.5 stengel selder
snuifje paprikapoeder
1 scheutje water
Olijfolie of kokosolie
Peper en zout
“ Eten de kids mee? Maak er dan snel wat Vermicelli pasta bij."
Bereiding
Spoel de selder, schil de wortelen. Snij ze beide in kleine blokjes. Stoof kort aan in 2 el olijfolie. Voeg de paprika en de tomatenpuree toe, roer om en blus met water. Kruid met peper en zout en laat afgedekt 8 minuten stoven. Kruid de kalkoenlapjes met peper en zout en bak ze in 2 el olijfolie ofkokosolie aan beide kanten goudbruin. Haal de blaadjes salie van de takjes en leg ze de laatste minuut bij in de pan, zodat ze hun smaak kunnen afgeven. Meng de gehakte peterselie door de groenten, breng op smaak met peper en zout en serveer ze bij de kalkoenlapjes. Smakelijk!
Bron: Libelle Lekker
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments