Een heerlijk Indonesisch hapje.
Ingrediënten (4 personen)
Sate stokjes
Glaasjes
500 gram kipfilet, in kleine blokjes gesneden
4 tenen look, fijngehakt
1/2 tl korianderpoeder
2 el sambal oelek (of badjak)
scheut ketjap manis (zoete ketjap)
beetje olijfolie, kokosolie
“Op een saté zitten meestal drie stukjes vlees en kan gemaakt zijn van kip, varken, geit of garnaal."
Bereiding
Meng de kipblokjes met ketjap, de look, sambal en korianderpoeder. Laat dit een uurtje marineren. Rijg de kip aan spiesjes. Verhit wat olijfolie of kokosolie in een (gril)pan en bak de spiesjes rondom aan totdat ze gaar zijn. Zo'n 5 minuten (afhankelijk van hoe dik je blokjes zijn). Serveer in glaasjes met overschot van de saus en verse blaadjes koriander. Smakelijk!
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments