Dit soepje past perfect in het seizoen en geeft je de nodige vitaminen voor de koude dagen die eraan komen. De hazelnoten zorgen voor een lekkere crunch en maken dit gerecht net dat tikje specialer.
Ingrediënten (2 personen)
1 ui, fijngehakt
2 tenen knoflook
2 pastinaken
½ knolselder
1 ½ l groentebouillon
1 bouquet garni
optioneel: scheutje sojaroom of kokosmelk
1 el geroosterde hazelnoten
enkele takjes bieslook
“Met de andere helft van de knolselder kan je knapperige frietjes maken: snijd de groente in frietjes, besprenkel met een scheutje olijfolie, kruid met peper en zout en rooster ze 25 minuten in de oven op 200 °C"
Bereiding
Hak de ui en de knoflook fijn. Snijd de pastinaak en de knolselder in stukjes. Stoof de ui en de knoflook aan in olijfolie. Voeg de pastinaak en de knolselder toe en stoof even mee. Voeg de groentebouillon en het bouquet garni toe. Kruid met peper en een snuf zout. Laat 15 à 20 minuten sudderen. Mix de soep, voeg optioneel een scheut sojaroom of kokosmelk toe en meng goed. Werk à la minute af met hazelnoten, bieslook en een paar druppels olijfolie.
Bron: Sandra Bekkari
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments