top of page

Kortgebakken zalm met groenten

Els

Een fantastisch gerecht van Pascale Naessens: volle smaken, prachtige kleuren en heerlijke rosé gebakken zalm.



Ingrediënten (1 personen)

1 stuk zalmfilet (+/- 150 gr)

2 pruimtomaten

1 hand verse peterselie

1.5 teen knoflook

Olijfolie

Peper en zout


Supersimpel en snel klaar. Je kan hier ook perfect kerstomaatjes voor gebruiken."

Bereiding

Snij de knoflook in plakjes en hak de krulpeterselie fijn. Snij de tomaten in plakjes. Giet een flinke scheut olijfolie in een grote pan. Leg er de plakjes knoflook en de peterselie in. Schik er de tomaten over. Zet de pan 3 minuten op het vuur en roer vervolgens de groenten door elkaar. Schuif de groenten aan de kant en leg de zalm in de pan. Bak de zalm anderhalve minuut aan elke kant, zodat hij binnenin nog rauw is. Leg de zalm op een bord en lepel de groenten erover en ernaast.

Smakelijk!


Bron: Libelle Lekker en Pascale Naessens



Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!


Boek je gesprek via hallo@naturein.be

4 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page