top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Els

Salade van geroosterde groenten met feta

Groenten krijgen een vollere smaak als je ze grilt. Dit is dus een heerlijk warm alternatief boordevol groenten mocht je even genoeg hebben van de koude salades.

Ingrediënten (2 personen)

250 gr Pompoen

125 gr knolselder

50 gr champignons

1 aubergine

100 gr feta

Citroensap

olijfolie

1 rode paprika

1 teentje look

1 el gehakte bladpeterselie

Peper en zeezout

Dit gerecht kan je warm of lauw serveren. Trouwens ook lekker als gerecht bij een barbecue."

Bereiding

Borstel de champignons droog schoon. Spoel of schil de andere groenten, snij ze in blokjes ter grootte van de champignons. Pel en hak de knoflook. Verwarm de oven voor op 180° C. Vermeng de groenten met de knoflook en 2 el olijfolie. Spreid ze uit op een bakblik. Kruid ze met peper en zout. Zet ze 30 minuten in het midden van de oven, of tot ze beetgaar zijn (schep een paar keer om). Verdeel de groenten over de borden. Verkruimel de feta en strooi die erbij. Breng op smaak met citroensap en werk af met gehakte peterselie.



Bron: dit is een recept van Libellelekker.be.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page