Een klassiek gerecht dat een mooi kleurenpallet op je bord geeft.

Ingrediënten (1 persoon)
100 gr steak
1 takje trostomaten
150 gr sperziebonen
0.5 teen look
Verse rozemarijn
Olijfolie
Kokosolie
Peper en zout
“ Druppel wat balsamicoazijn over de tomaten voor een lichtzoete smaak die perfect past bij de steak."
Bereiding
Kook de boontjes beetgaar in lichtgezouten water. Giet af en laat schrikken onder koud water.
Spoel en droog de tomaatjes. Pel de knoflook en snij 'm in fijne plakjes. Snipper de rozemarijn.
Bak de steak naar smaak in kokosolie. Kruid met peper en zout. Schenk wat olijfolie in een pan. Bak de tomaten samen met de knoflook en de rozemarijn, tot de tomaten openbarsten. Verdeel de tomaten, de boontjes en de steak over de borden.
Bron: Libelle Lekker
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments