top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Thaïse salade met steak

  • Els
  • 17 mrt 2021
  • 1 minuten om te lezen

Thai beef salade. Oftewel: Thaise biefstuksalade. Met een verslavend lekkere dressing op basis van vissaus en limoen. Maak dit gerecht helemaal naar jouw smaak.

Ingrediënten (2 personen)

200 gram rundvlees

1 kropje baby romainse sla, in stukjes

120 gr kerstomaten, in partjes

0,5 komkommer, in stukjes

1 klein ui, in halve ringen

0,5 rode chilipeper, in dunne ringetjes

Handje verse munt, grofgehakt

Handje verse koriander, grofgehakt

1 ekl Kokosolie

MARINADE

1 kl stevia

1 el vissaus

Zwarte peper

DRESSING

1 teentje knoflook, geplet en fijngewreven

2 el stevia

3 el limoensap (van 1 limoen)

3 el vissaus

“Geef kleur aan je gerecht door verschillende kleuren kerstomaatjes te gebruiken. Hou je niet van koriander? Gebruik dan Thaise basilicum. of hou het gewoon bij verse munt."

Bereiding

Klop de ingrediënten voor de marinade door elkaar. Snijd het vlees in dunne plakjes (tegen de draad in) en leg ze ongeveer 10 minuten in de marinade. Meng ook alle ingrediënten voor de dressing. Leg de ui alvast in de dressing. Verhit een wokpan op hoog vuur, voeg een beetje van de kokosolie toe en bak de plakjes rundvlees in 3 tot 4 minuten tot ze medium rare zijn. Je wil dus vooral een mooie rode binnenkant en een bruin korstje. Meng alle ingrediënten voor de salade vervolgens door elkaar, samen met het vlees. Bestrooi met verse koriander of munt en serveer.



Bron: dit is een recept van Culy.nl.

 
 
 

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page