Een supersimpel wokgerechtje met groenten en kip.

Ingrediënten (1 persoon)
100 gr kip
40 g (ongekookte) volkorenrijst
125 g champignons
0.5 teen look
1 bussel groene asperges
0.5 sjalot
1 el sojasaus
verse rozemarijn
Olijfolie/kokosolie
Peper en zout
“ Maak dubbele porties om in te vriezen."
Bereiding
Spoel de asperges, snij de zachte punten eraf en snij de stengels in stukjes. Wrijf de champignons droog schoon, snij ze in fijne plakjes. Rist de rozemarijnblaadjes af, hak ze fijn. Kook de rijst gaar in gezouten water. Laat een kwartiertje afkoelen. Bak de kip in de wok, kruid met peper en zout en zet even apart. Roerbak de asperges met de sjalot 3 minuten in de olie. Doe er de champignons, de look en de rozemarijn bij. Roerbak nog 3 minuten. Schep goed om. Voeg er de sojasaus aan toe. Doe er de gekookte rijst en de kip bij en laat goed doorwarmen. Kruid naar smaak bij met peper en zout. Serveer meteen.
Eet smakelijk.
Bron: Libelle-lekker.be
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments