Een vooraf voor jou samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: je eet evenwichtig, bespaart tijd, de recepten zijn eenvoudig én je krijgt er een handig boodschappenlijstje bij.
Ontdek hier de weekmenu samengesteld voor week 7 tijdens de Verzilveringsperiode van het RainPharma Balance programma.

Weekmenu
ONTBIJT | LUNCH | DINER | |
Ma | 1 schep eiwitpoeder + 125-250 ml plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 kiwi | Slasoep + 50 g gerookte kip + 2 volkoren speltbeschuiten. Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Di | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 clementine | Salade met tomaat, komkommer, 50-75 g kip + 20-25 g noten. Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Woe | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 handje blauwe bessen | Slasoep + 50 g gerookte kip + 2 volkoren speltbeschuiten Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Do | 3 schepjes eiwitpoeder + 250 ml amandeldrink + 1 kiwi | Salade met komkommer tomaat 40-50 g geitenkaas + 1 à 2 eieren. Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Vrij | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 clementine | Slasoep + 50 g gerookte kip + 2 volkoren speltbeschuiten Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Za | 1 roereitjes met spinazie 1 handje blauwe bessen | Preisoep + 40 gr feta. Gezond tussendoortje voor de namiddag + 1 snede volkoren speltbrood (30 g) | |
Zo | 1 spiegeleitje met gebakken champignons | Preisoep + 40 gr feta. Gezond tussendoortje voor de namiddag. + 1 snede volkoren speltbrood |
Boodschappenlijstje (1 à 2 p.)
Fruit
Kiwi's
Clementines
Blauwe bessen
limoen
1 peer
Groenten
3 stronken witloof
2 pastinaak
5 courgette
1 bakje Champignons (ontbijt)
800 gr champignons
Pak sla (lunch)
Kerstomaatjes (lunch)
Komkommer (lunch)
1 zak sla
kerstomaatjes
komkommer
paddenstoelenmix
jalapeno
600 gr groene asperges
1 rode paprika
1 avocado
1 bakje cresson
3 sjalotten
1 ui
2 tenen look
Zuivel/Kaas/Ei/Plantaardig alternatief
Plantaardige yoghurt
Amandeldrink
eieren
Geitenkaas (lunch)
20 gr harde geitenkaas
Vlees, vis of vegetarisch alternatief
Lunch: gerookte kip
steak (+/- 100 gr per persoon)
steak (+/- 100 gr per persoon)
kabeljauw (+/- 150 gr per persoon)
kip of steak (+/- 100 gr per persoon)
150 gr filet américain
Conserven
Vetstoffen
Ghee/kokosolie/olijfolie
Noten en zaden
notenmix voor de lunch
Pitten en zadenmix voor de lunch
hazelnoten
pinda's
amandelschilfers
pijnboompitten
Kruiden
Citroengras
rode chilivlokken
verse basilicum
verse munt
verse koriander
rozemarijn
peterselie
bieslook
dille
Diepvries
broccolirijst
200 gr doperwten
Allerlei
Okono granola
Eiwitpoeder
vissaus
sriracha
sojasaus
kappertjes
zongedroogde tomaten
zwarte olijven
vleesbouillon
Comentarios