top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Frozen bellini

Els

Een frozen variant met bruisend water en perzik.

Ingrediënten (1 persoon)

250 gr bevroren perzik

Sap van een limoen

Kneepje honing

Bruisend water

Verse munt


Bereiding

Leg een dag van tevoren 250 gr perzik in de diepvries. Doe de bevroren perzik stukjes in je keukenmachine en voeg het sap van een limoen en een kneepje honing (naar smaak) toe. Maal dit fijn. Verdeel het perzik ijs over 4 glazen tot de helft van het glas. Vul de andere helft aan met bruisend water. Even roeren en klaar is je alcoholvrije Bellini. Garneer met een partje verse perzik en een takje munt.

 

Bron: dit is een recept uitpaulineskeuken.nl

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page