top of page

Beeftataki

Els

Een ontzettend makkelijk voorgerecht dat je heel makkelijk in zowel kleine als grote getale kunt klaarmaken.



Ingrediënten (2 personen)

250 gram kwalitatieve biefstuk – op kamertemperatuur

2 el gemengde sesamzaadjes

1 el krokante knoflookstukjes

1 bosui – in dunne ringen

1 el groente kiemen

ponzu saus

2 el sojasaus (suikervrij)

1 el mirin

1 el rijstazijn

1/2 tl sesamolie

sap van 1/2 limoen


Minder vlees eten? Gebruik dan zalm of tonijn."

Bereiding

Leg je biefstuk op kamertemperatuur. Dep het vlees droog met keukenrol, zo weet je zeker dat het vlees zometeen in de pan snel dicht schroeit en niet gaat sudderen in het vocht. Verhit kokosolie of ghee in een pan en laat dit goed heet worden. Leg vervolgens het vlees in de hete pan en schroei de biefstuk aan beide kanten dicht. Als de pan goed heet is, heb je slechts een halve min. per kant nodig om te dit te doen. Zodra het vlees is dichtgeschroeid mag het uit de pan. Leg het op een bord onder aluminiumfolie en laat het vlees 10 min. rusten. Op deze manier trekken de sappen goed in het vlees; dit zorgt voor malsheid en smaak! Roer alle ingrediënten voor de Ponzu saus door elkaar. Snijd de biefstuk vervolgens tegen de draad in, in zo dun mogelijke plakken en verdeel over 2 borden. Een scherp mes is hierbij een must. Schenk de Ponzu saus over de biefstuk en maak het gerecht af met sesamzaadjes, knoflookcrisps, bosui en kiemgroenten. Enjoy!




Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!


Boek je gesprek via hallo@naturein.be

2 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Slasoep

Kip saté

Yorumlar


bottom of page