top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Biefstuk met champignons

Els

De malse, sappige biefstuk is een traktatie voor vleesliefhebbers. De aardse champignons worden heerlijk goudbruin gebakken en vormen een rijke aanvulling.



Ingrediënten (1 persoon)

100 gr biefstuk

800 gr champignons

1 el ghee (of olijfolie)

cresson

Zout en peper naar smaak


Om de biefstuk extra sappig te maken, laat hem 5 minuten rusten in zilverfolie nadat je hem gebakken hebt. Het sap trekt dan terug in het vlees, waardoor elke hap mals en vol van smaak is.. "

Bereiding

Kruid de biefstuk met peper en zout. Bak de biefstuk naar wens in ghee. Bak de champignons in dezelfde pan en kruid met peper en zout tot ze gaar zijn. Serveer de biefstuk met de champignons en serveer met verse cresson.


Eet smakelijk!



Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!


Boek je gesprek via hallo@naturein.be

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page