Dit gerecht kan je zowel 's morgens, 's middags als 's avonds eten. Het smaakt ALTIJD en het is supersimpel.

Ingrediënten (1 persoon)
40 g (ongekookte) quinoa
1 ei
15 kerstomaatjes
1 avocado
0.5 bosje basicilum
0.5 teentje look
gedroogde tijm
“ Ook lekker als ontbijt of lunch."
Bereiding
Bereid de quinoa volgens de verpakking. Halveer de tomaatjes en hak de look in fijne stukjes. Giet wat olijfolie in een pan en leg de gehalveerde tomaatjes met de snijkant naar onder in de pan, samen met de look. Kruid met gedroogde tijm, peper en zout. Na een paar minuten draai je de tomaten om en laat je ze nog even kort aanbakken. Ondertussen snijd je de avocado in schijfjes. Neem een bord en leg de quinoa hierop. Als de tomaten kort aangebakken zijn, leg je ze bij de gekookte quinoa. Dresseer de avocado erbij en bak je spiegelei. Die serveer je bovenop de quinoa. Werk af met verse basilicum.
Eet smakelijk.
Bron: purepascale.com
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments