top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Knolselderpizza belegd met wintergroenten

  • Els
  • 17 mrt 2021
  • 1 minuten om te lezen

Zin in pizza, maar ook in gezond? Vervang de deegbodem door een plak knolseder en maak'm zo koolhydraatarm, glutenvrij én lekker!

Ingrediënten (2 personen)

1/2 grote knolselder

1/2 handje Verse kruiden

0,5 teentje knoflook

1 rode ui

1 handje boerenkool fijngesneden

100 gr pompoen in blokjes

100 gr champignons in schijfjes

5 spruitjes, gehalveerd

Restjes broccoli, in roosjes

1 lente-uitje, in ringen

50 g gerookte ham

25 gr geraspte geitenkaas of schapenkaas

1 el Provençaalse kruiden

“Een lekker én gezond alternatief voor je weekenddiner."

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C. Schil de knolselder en snij in plakken van 1 cm dik. Leg de plakken op een met bakpapier beklede bakplaat. Bedruppel met olijfolie, kruid met de Provençaalse kruiden, peper en zout. Zet 10 minuten in de voorverwarmde oven. Roerbak de pompoenblokjes, de broccoli, de ui en de spruiten 10 minuten in olijfolie. Voeg er de boerenkool aan toe en roerbak 4 minuten mee. Kruid met peper en zout. Mix de verse kruiden glad met de gepelde knoflook, de geiten- of schapenkaas en een flinke scheut olijfolie. Kruid royaal met peper en zout. Beleg de plakken knolselder met de pesto, groenten en ham. Rasp er nog wat kaas over en zet weer 10 minuten in de oven. Werk de pizza’s af met de lente-uitjes.



Bron: dit is een recept van Libellelekker.be.

 
 
 

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page