Weinig werk, veel groenten en vezels, dat smaakt altijd!

Ingrediënten (1 persoon)
100 gr zoete aardappel
100 gr prinsessenboontjes
75 gr champignon, bruin,
200 g kokosmelk
1 teentje look
1el currypasta, rood
1 el pindanoten
1 bosje lente-ui
peper en zout
“ Varieer met andere groenten. Kijk even wat je in de koelkast hebt, het zal altijd lekker zijn."
Bereiding
Giet de kokosmelk in een hoge pan en zet op het vuur. Was de zoete aardappel (je hoeft hem niet te schillen), snijd in grote stukken en voeg toe. Haal de steeltjes van de prinsessenboontjes, halveer de grote champignons (de kleine laat je heel), snijd de knoflook fijn en voeg alles toe. Kruid met peper en zout.
Laat alles zachtjes koken tot de aardappelen bijna gaar zijn. Voeg dan 1 of 2 eetlepels rode curry toe. Laat nog even koken tot de zoete aardappelen helemaal gaar zijn. Verdeel over diepe borden en werk af met fijngesneden lente-ui en grof gehakte pindanoten.
Bron: purepascale.com
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments