top of page
  • Els

Viscurry

In 20 minuten iets origineel op tafel toveren? yes you can! Wat dacht je van deze viscurry met kabeljauw? Door de zoete aardappel, broccoli én tomaten krijg je ook nog eens een goeie portie vitamines binnen. En altijd fijn om weer eens vis te eten want daar denken we toch allemaal te weinig aan...




















Ingrediënten (2 personen)

1 zoete aardappel

200 gram broccoli

2 stuks kabeljauwfilet (vers of ontdooid)

2 eetlepels currypasta

400 milliliter kokosmelk

400 gram gepelde tomaten uit blik


“De zoete aardappel kan je ook vervangen door een knolselder of wortelen."

Bereiding

Schil en snijd de zoete aardappel in kleine blokjes en snijd de broccoli in roosjes.

Breng vervolgens een pan met water aan de kook en voeg de zoete aardappels en de broccoli hieraan toe. Kook 5 minuten en giet het water daarna af.

Snijd ondertussen de kabeljauw in stukken en bestrooi met een snuf peper en zout.

Verwarm een scheutje olie in een wokpan en bak de kabeljauw 1 minuut.

Voeg dan de currypasta, de kokosmelk en de gepelde tomaten toe. Roer goed door de viscurry.

Doe de zoete aardappel en de broccoli bij het kokosmengsel en laat nog 8 minuten pruttelen op middelhoog vuur.

Breng op smaak met nog een snuf peper en zout en verdeel over twee borden. Klaar!



Bron: dit is een recept van Chickslovefood.

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page