top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Bloemkoolrisotto met gebakken kabeljauw

  • Els
  • 5 jan 2021
  • 1 minuten om te lezen

Rijst van bloemkool? Ja, dat bestaat. Het is licht verteerbaar en verrassend eenvoudig om klaar te maken.

Ingrediënten (2 personen)

1 ui

4 el grasboter (of olijfolie, kokosolie)

1 bakje (20 g) Champignons

1 kleine courgette

zwarte peper en zeezout

1 medium bloemkool

2 kabeljauwfilets (150 g elk)

Tuinkers

“Serveer de risotto als voorgerecht met gebakken champignons of als hoofdgerecht met een stukje kabeljauw. Voeg ook eens enkele lepels koksomelk toe voor een smeuïger resultaat”

Bereiding

Hak de ui fijn en bak glazig in een lepel boter. Snijd ondertussen de champignons in kleine partjes en de courgette in blokjes. Voeg de groenten toe aan de ui met nog een lepel boter. Kruid met peper en zout en bak tot ze beetgaar zijn. Hak intussen de bloemkool fijn tot 'rijst' met de pulse-functie op je keukenmachine. Je kunt ook een koffiemolen gebruiken, of de bloemkool met de hand fijnhakken. Voeg de bloemkoolrijst toe aan de andere groenten en stoof enkele minuten mee. Verwarm ondertussen ook een flinke lepel boter in een pan en bak de kabeljauwfilets goudbruin, 3 minuten of langer aan elke kant. Serveer met de risotto en wat tuinkers of peterselie.


Bron: dit is een recept van Het Keto Plan van Julie's Lifestyle.

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page