Dit lichte en verfijnde gerecht met asperges én garnaaltjes straalt eenvoud uit, maar zit boordevol verfijnde smaken.
Ingrediënten (1 persoon)
150 gr garnalen
100 g witte of groene asperges
1 el olijfolie of ghee
Citroensap
Zout en peper naar smaak
“zin in een beetje pit? Voeg een snufje chilivlokken toe terwijl je de garnalen bakt."
Bereiding
Kook of gril de asperges kort (ongeveer 3-4 minuten) tot ze beetgaar zijn. Bak de garnalen in olfijolie of ghee tot ze roze zijn. Serveer de garnalen samen met de asperges en besprenkel met citroensap, peper en zout.
Eet smakelijk!
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments