top of page

Lamsvlees met munt, amandel en boontjes

Els

Een heerlijk gerecht met mals lamsvlees, verse munt, knapperige amandelen en sappige boontjes. Perfect voor een smaakvolle maaltijd.



Ingrediënten (1 personen)

2 lamskoteletten

150 gr sperziebonen

1 el bladpeterselie, grof gehakt

1 el verse munt

1 el amandelschilfers

Olijfolie

Peper en zout


De boontjes kan je vervangen door groene asperges."

Bereiding

Kook de boontjes beetgaar in gezouten water. Spoel ze meteen onder koud water en laat uitlekken. Vermeng de boontjes met de geroosterde amandelschilfers en de munt. Kruid met peper en zout. Grill de lamskoteletjes of bak ze in de olijfolie (ongeveer 3 minuten aan elke kant). Kruid met peper en zout. Serveer de koteletjes met de boontjes en de geroosterde amandelschilfers met munt. Smakelijk!


Bron: Libelle Lekker



Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?

Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?

Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!


Boek je gesprek via hallo@naturein.be

4 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page