top of page
  • Els

Peperonata met kippenhaasje

Dit klassiek Italiaans groentegerecht doe je verlangen naar de zomer. Geniet van deze zomerse, heerlijke smaaksensatie op je bord.

Ingrediënten (2 personen)

200 gr kippenhaasje

250 gr tomaten

1 groene paprika

1 rode paprika

1 gele paprika

3 tenen knoflook

laurier

Peper en zout

“Overschot van deze heerlijke peperonata? Gebruik de groenten de volgende dag bij je salade als lunch. "

Bereiding

Ontvel de paprika's, snij ze in reepjes. Pel en ontpit de tomaten, snij ze in kwartjes. Snipper de ui. Fruit de uisnippers in wat olie. Doe er de knoflook, laurier en paprika bij. Dek af en laat 10 minuten zachtjes koken. Ondertussen neem je een pan, kruid je de kippenhaasjes met peper en zout en bak je ze samen in de pan. Voeg de tomaten bij de paprika's. Kruid met peper en zout. Draai het vuur wat hoger en laat nog een kwartiertje koken, roer regelmatig om.



Bron: dit is een recept van Libelle Lekker.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page