Geniet van een heerlijke kom verse tomatensoep! Gemaakt van sappige, rijpe tomaten en boordevol gezonde vitaminen. Voeg een vleugje basilicum, een scheutje olijfolie en een snufje peper toe voor extra smaak.

Ingrediënten (4 personen)
750 gr tomaten (bijv. Romatomaten)
2 uien
2 teentjes knoflook
0,5 rode peper
1 ltr (kippen)bouillon
1 tl oregano
15 gr verse basilicum
Peper en zout
Olijfolie
"Maak voldoende en vries in, zo heb je altijd wel een lekkere lunch snel op tafel gezet."
Bereiding
Verwarm de oven voor op 200 graden (boven- en onderwarmte). Was de tomaten en halveer ze. Leg ze met de snijkant naar boven op een bakplaat bekleed met bakpapier. Besprenkel de tomaten met olijfolie, peper en zout. Plet de knoflooktenen en leg ze tussen de tomaten. Rooster de tomaten in ongeveer 30 minuten zacht. Pel en snipper de uien en hak de rode peper (excl. zaadlijsten) in stukjes, fruit dit aan in een pan met wat olijfolie. Voeg de geroosterde tomaten, de knoflook en een liter bouillon toe. Laat de soep ongeveer 15 minuten koken op een zacht vuur. Pureer de tomatensoep glad met een staafmixer. Breng de tomatensoep op smaak met wat peper, zout, de oregano en de verse basilicum.
Eet smakelijk!
Bron: uitpaulineskeuken.nl
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments