top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Zalm met pistachekorst en asperges

  • Els
  • 5 jan 2021
  • 1 minuten om te lezen

Bijgewerkt op: 15 jan 2021

Dit is zo'n eenvoudig en heerlijk gerecht om klaar te maken. De pistachenoten met wasabi maken het verschil, maar het is helemaal niet pikant.

Ingrediënten (2 personen)

300-400 g zalmfilet

Een bundel groene asperges

een handvol pistachenoten

1 grote koffielepel wasabi

“Als je wasabi verhit, verliest hij zijn pikante kracht en wordt hij juist eerder zacht en zoet.”

Bereiding

Mix de noten, de wasabi en een lepel olijfolie tot een korrelige brij. Leg de zalm in een ovenschaal en bedek hem met het wasabi-notenmengsel. Wentel de groente asperges in olijfolie met peper en zout en schik ze rond de zalm. Zet de schaal 20 minuten in een warme oven op 180° C.


Bron: dit is een recept van Puur Pascale 2, beter eten is beter leven.

Comments


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 19:30 - 21:30

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 19:30 - 21:30

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page