Het klinkt moeilijk maar het is een simpel gerecht met knapperige peultjes, radijsjes, komkommer en paksoi.

Ingrediënten (1 persoon)
1 biefstuk (ca 100 gram per biefstuk)
1 teen knoflook
1 cm gember
0.5 kleine paksoi
50 gr peultjes
1/4e komkommer
4 radijsjes
3-4 takjes koriander
Sojasaus
1 tl sesamolie
1 el sesamzaadjes
peper en zout
“ Maak meerdere porties en vries ze in!"
Bereiding
Begin met het maken van de saus. Hak daarvoor de knoflook en gember fijn. Schenk de sojasaus met 50 milliliter water, in een steelpan. Voeg, knoflook en gember toe en verwarm op laag vuur. Voeg de sesamolie toe. Besmeer je steak royaal met de helft van de teriyakisaus (de andere helft gebruik je bij het opdienen), laat het vlees minimaal 30 minuten marineren. Grill de steak in een hete grillpan aan weerszijden goudbruin (ongeveer 2 minuten per kant, afhankelijk van de dikte). Haal de steak uit de pan en leg ze op een bord. Dek dit af met aluminiumfolie. Laat ze 5 tot 10 minuten rusten.
Snijd de paksoi in parten. Kook ondertussen de peultjes (5-6 minuten) in gezouten water beetgaar, voeg de laatste 2-3 minuten de paksoi toe. Snijd radijs en komkommer in plakjes. Snijd de steak in dunne plakjes en serveer met de resterende saus. Serveer de groenten bij het vlees. En bestrooi met sesamzaadjes en korianderblaadjes.
Bron: uitpaulineskeuken.nl
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Commentaires