Een frisse en lichte witloof-komkommersalade met garnaaltjes. Ideaal als bijgerecht bij een zomerse barbecue, maar ook lekker als volwaardige maaltijd.
Ingrediënten (1 persoon)
100g gepelde grijze garnalen
1/2 komkommer
1 stronk witloof
50 gram sla
Azijn
Citroensap
Olijfolie
Dille
Zwarte peper
Himalayazout
“Maak een dubbele portie zodat je de volgende dag hetzelfde frisse slaatje kan eten. Enkel de sla zou ik niet op voorhand toevoegen onder het witloof-komkommermengsel"
Bereiding
Snijd de komkommer in schijfjes. Kruid met zout en peper, besprenkel met azijn, een beetje olijfolie en een eetlepel water. Roer het mengsel onder mekaar.
Snijd het witloof fijn, besprenkel met een paar druppels citroensap en kruid met peper.
Kruid de garnalen met gedroogde dille, peper en zout.
Dresseer de sla op een bord. Meng het witloof met de komkommer, garnalen en de muntblaadjes. Breng eventueel verder op smaak met peper en zout. Werk het bord verder af met enkele blaadjes munt.
Smakelijk!
Mogen er bij jou ook een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via info@corporella.be
Voor Lier: bel 03 488 02 74, Antwerpsesteenweg 212
Voor Mechelen: bel 015 43 33 64, Guldenstraat 27
Bron: dit is een recept van mezelf :-).
Comments