Een verrassend gerecht deze gegrilde romeinse sla. De geroosterde noten maken het lekker knapperig. Heerlijk te combineren met een lamskotelet.

Ingrediënten (1 persoon)
100 gr lamskotelet
0.5 krop romeinse sla of 2 mini romeinse sla
Verse kruiden van je tuin of die je nog op overschot hebt
5 kerstomaten
Notencrunch
20 gr walnoten
1 kl honing
rozemarijn
zeezout
peper
“ Strooi wat verkruimelde geitenkaas over de romeinse sla voor een hartige touch!"
Bereiding
Rooster de walnoten kort zonder vetstof in een pan met anti- aanbaklaag. Laat samen met de peper, de honing, de rozemarijnnaaldjes en een klein scheutje water 3 minuten karamelliseren. Spreid de noten uit op bakpapier en bestrooi met zout. Laat afkoelen en hak grof.
Spoel de tomaten. Spoel de sla, schud goed droog en snij de kroppen in de lengte doormidden. Kwast de snijkanten in met olie en leg de slahelften – met de snijkant naar onderen – op de grill op de hoogste stand. Leg de tomaten erbij en laat 5 minuten roosteren. Bak intussen je lamskotelet aan beide kanten.
Leg de slahelften op een bord, bestrooi met notencrunch en werk af met de geroosterde tomaten , wat gehakte tuinkruiden en je heerlijk gebakken lamskotelet.
Bron: Libelle Lekker
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
コメント