Gegrilde paprikasaus met geroosterde bloemkool is een verrassende combinatie. Maak het helemaal af met een vers varkenshaasje.

Ingrediënten (2 personen)
300 gr varkenshaasje
0.5 bloemkool
0.5 knoflook
100 gr gegrilde paprika's (bokaal)
30 gr cashewnoten
kl gerookte paprikapoeder
snuifje chilipoeder
olijfolie
peper en zout
“Je kan het varkenshaasje ook vervangen door kip of zalm."
Bereiding
Verwarm de oven voor op 185°C. Snij de bloemkool in roosjes. Leg de roosjes op een bakplaat, besprenkel ze met olijfolie en zet 25 minuten in de oven. Snij het varkenshaasje in stukken van 10 cm. Verhit een scheutje olijfolie en bak de stukjes vlees heel kort rondom goudbruin. Kruid met peper en zout.
Leg, nadat de bloemkool 25 minuten heeft gegaard, de stukjes varkenshaas ook op de bakplaat. Zet de bakplaat nog 8 à 10 minuten in de oven. Rooster de cashewnoten in een droge pan. Laat de paprika’s uit- lekken. Mix de cashewnoten met de uitgelekte gegrilde paprika’s,het gerookt paprikapoeder, het snuifje chilipoeder en 1 eetlepel olijfolie. Kruid bij met chili en zout. Serveer de geroosterde bloemkool met het varkenshaasje en de paprikasaus.
Bron: Libelle Lekker
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments