Een Japanse zalmbereiding. Niet alleen lekker en snel maar ook nog eens indrukwekkend om naar te kijken.

Ingrediënten (1 persoon)
150 gr zalmhaasje
1 koolrabi
0.5 komkommer
1 limoen, sap
koriander
0.25 chilipeper
sojasaus
olijfolie
sesamzaadjes wit of zwart
peper en zout
“Ook lekker met edamame boontjes als je het gerecht wat voller wil maken."
Bereiding
Snijd de komkommer in de lengte door en snijd in schuine plakjes. Schil de koolrabi en snijd hem in dezelfde vorm als de komkommerplakjes. Doe alles in een kom en snipper er ook de chilipeper in zonder de zaadjes. Hak er enkele blaadjes koriander door. Marineer de groenten met het sap van de limoen en een koffielepel sojasaus (ongezoet). Meng de sesamzaadjes met grof zout en peper. Wikkel het zalmhaasje in het sesamzaad en bak heel kort aan in olijfolie. Snijd daarna de zalm in mooie plakjes en dresseer op het slaatje.
Mogen er bij jou een paar of meer kilootjes af?
Kan je een reset gebruiken? Heb je nood aan energie? Heb je een doffe huid? Wil je beter slapen? Heb je stress? Zijn je hormonen uit balans? Klaar voor een nieuwe start?
Boek dan snel je gezondheidsgesprek. Ik bekijk samen met jou welk RainPharma voedingsprogramma voor jou geschikt is. Je kan zowel voor het RainPharma Balance Dieet als voor het Smart Nutrition Project bij Naturein terecht. Opvolging en lekkere gerechtjes verzekerd!
Boek je gesprek via hallo@naturein.be
Comments