Een vooraf voor jou samengesteld weekmenu, dat heeft heel wat voordelen: je eet evenwichtig, bespaart tijd, de recepten zijn eenvoudig én je krijgt er een handig boodschappenlijstje bij.
Ontdek hier de weekmenu samengesteld voor week 8 tijdens de Verzilveringsperiode van het RainPharma Balance programma.

Weekmenu
ONTBIJT | LUNCH | DINER | |
Ma | 1 schep eiwitpoeder + 125-250 ml plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 kiwi | Kippensoep + 2 volkoren speltbeschuiten. Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Di | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 clementine | Salade met tomaat, komkommer, 50-75 g kip + 20-25 g noten. Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Woe | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 handje blauwe bessen | Kippensoep + 2 volkoren speltbeschuiten. Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Do | 3 schepjes eiwitpoeder + 250 ml amandeldrink + 1 kiwi | Salade met komkommer tomaat 40-50 g geitenkaas + 1 à 2 eieren. Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Vrij | 1 schep eiwitpoeder + 125-150 g plantaardige yoghurt + 3 à 4 el Okono granola + 1 clementine | Kippensoep + 2 volkoren speltbeschuiten. Gezond tussendoortje voor de namiddag. | |
Za | 1 roereitjes met spinazie 1 handje blauwe bessen | Bloemkoolsoep + 40 gr feta. Gezond tussendoortje voor de namiddag + 1 snede volkoren speltbrood (30 g) | |
Zo | 1 spiegeleitje met gebakken champignons | Bloemkoolsoep + 40 gr feta. Gezond tussendoortje voor de namiddag. + 1 snede volkoren speltbrood |
Boodschappenlijstje (1 à 2 p.)
Fruit
Kiwi's
Clementines
Blauwe bessen
Groenten
1 prei (kippensoep)
3 winterwortels (kippensoep)
3 winterwortelen (ovengroenten)
3 zoete aardappel
1 courgette
1 aubergine
1 rode paprika
1 rode biet
5 spruiten
1 raap
3 stengels selder (kippensoep)
400 gr bloemkool
0.5 krop romeinse sla of 2 mini romeinse sla
1 bakje Champignons (ontbijt)
Pak sla (lunch)
1 bakje Kerstomaatjes (lunch)
1 bakje kerstomaten
trostomaten
150 gr sperziebonen
50 gr doperwten
100 gr bimi
800 gr broccoli
1Komkommer (lunch)
Komkommer
1 sjalot
5 ui
6 tenen look
Zuivel/Kaas/Ei/Plantaardig alternatief
Plantaardige yoghurt
Amandeldrink
eieren
Geitenkaas (lunch)
Vlees, vis of vegetarisch alternatief
kippenstukjes (lunch)
2 kipfilets (lunch - soep)
1 stukje kip of kalkoen van 100 gr
1 stukje kip of kalkoen voor 2 personen (+/- 100 gr per persoon)
1 kipfilet 100 gram
1 zalmfilet met vel (+/- 150 gr)
100 gr lamskotelet
100 gr steak
2 kabeljauw (+/- 150 gr per persoon)
50 gr garnalen
Conserven
500 ml tomatenpassata
Vetstoffen
Ghee/kokosolie/olijfolie
Noten en zaden
notenmix, pitten- en zadenmix voor de lunch
20 gr walnoten
60 gr pijnboompitten
Speltcrackers (bvb. Boni of AH)
Kruiden
1 bosje verse peterselie
1 bosje verse basilicum
1bosje verse munt
verse rozemarijn
verse tijm
verse dragon
bosje lente-ui
gember
Nootmuskaat
Diepvries
/
Allerlei
Okono granola
Eiwitpoeder
5 kippenbouillonblokjes
20 g quinoa
20 gr volkorenrijst
honing
mosterd
Comments