top of page
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon

Krokante groene kool chips

  • Els
  • 5 dagen geleden
  • 1 minuten om te lezen

Raar maar verrassend lekker deze groene kool chips. In de oven worden de bladeren snel krokant, ideaal als gezonde snack of borrelhap.


ree

Ingrediënten

8 bladeren groene kool

snuifje lookpoeder

0.5 tl citroensap

3 el olijfolie

1 snuifje peper

1 tl furikake



“Ziet er raar uit maar ze zijn superkrokant en lekker. ”

Bereiding

Verhit de oven op 220°C. Scheur het groene deel van de kool en verdeel in eetbare stukken.

Meng in een grote kom het citroensap, de lookpoeder, olijfolie, furikake en peper. Meng er voorzichtig de bladeren kool onder.

Bekleed een bakplaat met bakpapier en leg de stukken kool naast elkaar. Verlaag de temperatuur naar 180°C. Bak 10 à 15 min. tot de koolbladeren krokant zijn, maar niet verbrand.

Haal ze uit de oven en laat afkoelen. Serveer ze in een prachtig kommetje.




Goed om te weten?

  • Groene kool is rijk aan vezels wat zorgt voor een goede spijsvertering. ogen.

  • Groene kool bevat vitamine C. Wat dan weer goed is voor een sterk immuunsysteem en een gezonde huid.

  • Groene kool bevat antioxidanten die je cellen beschermen.

  • Groene kool bevat weinig calorieën dus is ideaal als gezonde snack.

Opmerkingen


OPENINGSUREN

 

Maandag van 9:00 - 15:00 en 18:30 - 21:00

Dinsdag van 9:00 - 15:00

Woensdag van 18:30 - 21:00

Donderdag van 9:00 - 18:00

Vrijdag van 9:00 - 15:00

Zaterdag op afspraak.

Liever een avond of weekendafspraak? Contacteer me.

naturein-logo-final.png

Ik schrijf me in op de nieuwsbrief en ben als eerste op de hoogte van promoties, behandelingen en de nieuwste  producten.

Bedankt!

hallo@naturein.be        Putsesteenweg 33, 2920 Kalmthout         0485 43 96 22

bottom of page